NE JEMI KËTU PËR T’IU NDIHMUAR NË VENDOSJEN E SIGURISË DHE STANDARTEVE TË CILËSISË USHQIMORE.

Analiza e ushqimeve

Noval Laboratory siguron kryerjen e analizave cilësore në Shqipëri, duke ndihmuar kështu kompanitë të gjejnë standarte të larta. Testimi në burim (marrja e mostrës aty ku është klienti dhe analizimi i saj) i lejon klientët të fitojnë kohë dhe avantazhe në kosto, ne mund t’ju ndihmojmë të vendosni programe efikase të testimit dhe të paraqisni produktet tuaja ushqimore për certifikime lokale me anë të testimeve të kryera nga Noval duke shmangur transportimin e kushtueshëm të mostrave.

Laboratori Noval luan një rol shumë të rëndësishëm duke garantuar sigurinë dhe cilësinë ushqimore në përputhje me rregulloret lokale, kombëtare dhe ndërkombëtare.​

Laboratori Noval

Ofrojmë shërbime analizash laboratorike të shpejta dhe të besueshme për kategoritë e mëposhtme ushqimore: Ushqim i paketuar, Ushqime të gatshme & ushqime të ngrira

Mish dhe produktet e mishit të pulave

Peshk dhe produktet e detit (të tymosura, të kripura, të thara, të përgatitura)

Fruta të thata dhe arra

Produktet e bulmetit

Ushqime fëmijësh dhe qumësht formulë

Pijet

Ushqime për kafshë

Fruta të konservuara, perime dhe bishtajore të konservuara

Vaj, Yndyrna dhe erëza

This is heading element

Our app is amazing, and for a good reason.

Use this style as a subtitle, or a short description of the section. Do you feel that there is no need for it in your layout? Feel free to delete it.

This is heading element

Customer Reviews

Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away.

"...I love this app. It literally saved me hours this week and it gets better..."
Melisa Dawshon
Content Writer
"...One the best apps for time management in the market. Great app..."
Melisa Dawshon
Content Writer

ANALIZAT E AJRIT

Testimi i ajrit është shumë i rëndësishëm për të ruajtur cilësinë e jetës. Noval Laboratory siguron monitorimin e ajrit të ambientit. Ne jemi të pajisur me pompa kampionimi, kontenierë, kampionues pasiv dhe paisje të tjera të nevojshme. Ne analizojmë në mënyrë rutinë myqet, majatë, edhe kontaminues të tjerë.

ANALIZAT E UJIT

Uji është burimi më i rëndësishëm që ne kemi dhe është jetik për ne. Kjo lidhet jo vetëm me ujin e pijshëm por me gjithë ciklin e ujit, për shembull ujin e sipërfaqeve, ujërat nëntokësorë, ujërat e procesuar dhe ujërat e shkarkimeve.

Laboratori Noval mat në mënyrë të saktë elementet përbërës të ujit dhe ju bën me dije për problemet e mundshme shëndetësore që shkaktojnë disa prej tyre. Laboratori ynë është i pajisur me metoda dhe instrumente bashkëkohore për përcaktimin e metaleve të rënda dhe endotoksinave.

Analiza efektive

Laboratori NOVAL me gamën e gjerë të analizave të ujit është partneri juaj në testimin fizik, kimik dhe mikrobiologjik sipas ISO 17025.

Ne gjithashtu ofrojmë një gamë të gjerë të analizave të ujit të pijshëm në përputhje me Monitorimin e Cilësisë së Ujit dhe Legjislacionit Shqiptar (VKM Nr. 379, datë 25.5.2016 PËR MIRATIMIN E RREGULLORES “CILËSIA E UJIT TË PIJSHËM”).

Analizat që mbulojmë janë:

Ujë për përdorim farmaceutik

Ujë i pijshëm

Ujë nëntokësor

Ujë sipërfaqësor

Ujë mineral i pijshëm

Ujë i puseve apo depove

Ujë për Kopshtarinë /dhe sistemet zjarrfkëse

Ujë industrial

Ujërat urbane dhe ujërat e shkrakimeve

Ujë për industrinë e përpunimit të ushqimit

Ujë për larje dhe ujë deti

Pije alkoolike dhe jo-alkoolike

NOVAL LABORATORY OFRON TRE PËRQASJE NË ANALIZËN FARMACEUTIKE:

Pharma

Në përputhje me kërkesat e praktikës së mirë të prodhimit (PMP)

Testimi i dherave

Laboratori Noval kryen analiza të dherave si psh

100 %
Vlerësime Pozitive

Contact Info NUIS: L81904506I

Contact Info

NUIS: L81904506I

Address: Rr.Dytësore Maminas–Vorë

(Km 2, Durrës, Albania)

Tel: +355 57 58 4035

Mobile: +355 68 80 42 045

email: infolab@noval.al

Freelancer

$9Monthly
  • Pricing plan description right here in this box.

Small Business

$49Monthly
  • Pricing plan description right here in this box.

Agency

$99Monthly
  • Pricing plan description right here in this box.

This is heading element

Get notified when our app launches.

Use this style as a subtitle, or a short description of the section. No need for it? Simply delete it.

This is heading element

Sign up for updates