Puno me ne

Njerëzit bëjnë biznesin tonë. Noval Laboratory ju jep mundësinë të jeni pjesë e një skudare pasionante profesionistësh që kryejnë punën me integritet dhe përgjegjësi të lartë, ku çdo person ndihet i vlerësuar dhe i respektuar, e mund të rritet në rrugën e karrierës së tij.

Organizimi

Contact Info NUIS: L81904506I

Contact Info

NUIS: L81904506I

Address: Rr.Dytësore Maminas–Vorë

(Km 2, Durrës, Albania)

Tel: +355 57 58 4035

Mobile: +355 68 80 42 045

email: infolab@noval.al

Director

Pershkrim

e-mail ; cel

Menager

Quality Menager

Kontakt

Staff Member

Technical Department

Technical Director

CHemistry

Head of Chemical Laboratory

Kontakt

Microbiology

Head of the microbiological laboratory

Kontakt